Imprimare

113 ani de balneologie la Techirghiol

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Anul acesta se implinesc 113 ani de balneologie la Sanatoriul Balnear si de Recuperare -Techirghiol. Cu aceasta ocazie, unitatea sanatoriala de tratament organizeaza, in perioada 13-15 iulie, Simpozionul international "113 ani de balneologie la Techirghiol. Traditie si inovatie in context european", informeaza Agerpres.

In cadrul evenimentului va fi prezentata experienta locala dobandita in activitatea profesionala si stiintifica, precum si proiectele referitoare la dezvoltarea activitatii medicale balneare in context european.

"La editia din acest an a simpozionului si-au anuntat participarea parteneri din Italia si Ungaria precum si specialisti din cadrul Institutului de Balneologie Bucuresti si de la Ministerul Sanatatii", a precizat Silviu Vasilica Rusu, managerul Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol.

Simpozionul este finantat prin programul european "Leonardo" si va include mese rotunde si prezentari in cadrul bazei de tratament si la statia de extractie a namolului sapropelic dar si o excursie de agrement pe lacul Techirghiol.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/113-ani-de-balneologie-la-Techirghiol_17190/

lauff lautf laurf