Imprimare

Managerul SJU Sibiu a demisionat. Conducerea a fost preluata de directorul medical

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Directorul celei mai mari unitati sanitare din judetul Sibiu, medicul Adrian Santa, si-a inaintat demisia la Consiliul Judetean. Pana la organizarea concursului pentru ocuparea postului de manager, interimatul va fi asigurat de directorul medical Calin Cipaian, informeaza adevarul.ro.

Calin Cipaian a declarat ca nu a hotarat pana in acest moment daca se va inscrie sau nu la concursul pentru postul de manager: "Deocamdata nu am luat nicio decizie, sa vedem ce criterii sunt pentru concurs".

Dr. Adrian Santa si-a depus initial demisia, in cursul zilei de vineri, 6 iulie, dupa care luni, 9 iulie, a solicitat incetarea contractului de management cu acordul partilor. "Am avut o discutie, a insistat si si-a lasat in secretariat demisia. Astazi (10 iulie, n. red.) am avut o discutie, si directorul medical (Calin Cipaian, n. red.) a preluat toate atributiile", a declarat Ioan Cindrea, presedintele CJ Sibiu.

Santa a precizat ca a luat aceasta decizie din „motive personale”, refuzand sa faca alte comentarii. Intrebat daca exista varianta de a reveni asupra demisiei, santa a spus ca „sub nicio forma nu exista cale de intoarcere”.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Managerul-SJU-Sibiu-a-demisionat.-Conducerea-a-fost-preluata-de-directorul-medical_17194/

lauff lautf laurf