Imprimare

Curs de formare in management spitalicesc pentru directorii de spitale

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Directorii de spitale se pot inscrie pana la data de 18 iulie (inclusiv) la un nou curs de formare in "Management spitalicesc", organizat de catre Scoala Nationala de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti.

Cursul va asigura pregatirea directorilor de spitale pentru gestionarea acestora la un nivel performant. Modulul este constituit din sapte module: managementul si organizarea serviciilor spitalicesti, finantarea bazata pe caz rezolvat, economie sanitara, management financiar, managementul resurselor umane, managementul calitatii serviciilor de sanatate, evaluarea performantei si audit intern.

In ceea ce priveste conditiile cursului, el se adreseaza strict absolventilor de invatamant superior, medicii beneficiind de puncte de educatie medicala continua pentru participare.

Taxa cursului este de 1950 lei

Participantii vor fi nevoiti sa achite o suma de 1950 lei, dovada platii fiind esentiala pentru inscrierea la curs. Alte documente necesare mai sunt formularul de inscriere, copia dupa diploma de licenta, copia dupa actul doveditor al schimbarii numelui (daca este cazul) si copie dupa actul de identitate.

La sfarsit, participantii vor fi nevoiti sa sustina un examen de absolvire, care consta intr-o proba scrisa - tip gripa si o proba orala - elaborarea unui plan de management.

Inscrierea la curs se va face la secretariatul didactic al SNSPMPDSB, direct (intre orele 9.00-16.30) sau prin posta.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Curs-de-formare-in-management-spitalicesc-pentru-directorii-de-spitale_17219/

lauff lautf laurf