Imprimare

Ponta ii respecta pe medici pentru munca lor si regreta ca sunt anchetati

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Premierul Victor Ponta a afirmat ca ii respecta pe medici pentru munca lor si l-a rugat pe ministrul de resort sa le transmita regretul sau ca sunt anchetati pentru faptul ca sunt medici, transmite Agerpres.

"Azi mi-am amintit din lecturile mele istorice. A mai fost un proces al medicilor. In 1952, Stalin i-a anchetat pe medici. Din fericire, a murit la timp si au fost eliberati. Domnule ministru, va rog sa transmiteti medicilor exceptionali - domnul Macovei stiu ca a salvat viata multor oameni si alti medici, nu-i cunosc personal - respectul meu pentru munca lor, pentru faptul ca au salvat si sper sa salveze in continuare vieti omenesti asa cum au facut-o si pana acum si regretul meu ca sunt anchetati pentru faptul ca sunt medici. Cred si imi doresc ca in 2012 sa nu reluam totusi un episod vechi din 1952", a declarat Ponta.

Pe de alta parte, el le-a cerut ministrilor sa nu faca niciun fel de comentarii privind deciziile Justitiei.

"Azi inteleg ca se mai da o sentinta in cazul domnului Patriciu si va rog sa nu faceti niciun fel de comentariu, sa respectati decizia Justitiei", a adaugat Ponta.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ponta-ii-respecta-pe-medici-pentru-munca-lor-si-regreta-ca-sunt-anchetati_17253/

lauff lautf laurf