Imprimare

Rezultatele admiterii la medicina in Brasov au fost publicate!

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Rezultatele concursului de admitere la medicina ce a avut loc pe 19 iulie 2012 la Universitatea Transilvania au fost publicate.

Astfel, in urma examenului sustinut, 65 de candidati au prins locurile bugetate de la specializarea Medicina, cea mai mare nota obtinuta fiind 9,79. Ultima medie de admitere la specializarea amintita este 8,81. Puteti consulta AICI tabelul candidatilor care au fost acceptati la forma bugetata in urma sustinerii examenului de admitere.

Pe locurile cu taxa sunt trei candidati, acestia intrundind mediile finale de 8.80, 8.78 respectiv 8.76. Documentul il puteti descarca de AICI

Consultati AICI lista candidatilor admisi din Republica Moldova. AICI gasiti lista candidatilor aflati in asteptare in urma examenului de admitere.

In sesiunea iulie 2012, 596 de absolventi de liceu si-au depus dosarele la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Transilvania.

Presedintele comisiei de admitere pe universitate a fost prof. dr. Ioan Vasile Abrudan, in timp ce presedintele comisiei de admitere pe facultate a fost conf. dr. Marius Alexandru Moga.

Inscrierile pentru admitere au avut loc in perioada 12-17 iulie 2012.

Reamintim ca majoritatea institutiilor de invatamant superior medical din tara au stabilit data admiterii pe 25 iulie 2012. Desi in prezent inca se desfasoara inscrierile, rectorii universitatilor anticipeaza o concurenta mare pentru locurile puse la dispozitia candidatilor in sesiunea iulie 2012, considerand ca o a doua sesiune in toamna nu va mai avea loc. 

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Rezultatele-admiterii-la-medicina-in-Brasov-au-fost-publicate__17263/

lauff lautf laurf