Imprimare

600.000 lei pentru aparatura medicala, la Policlinica Sanatatea din Drobeta Turnu-Severin

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Policlinica "Sanatatea" din Drobeta Turnu-Severin a obtinut de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului aproape 600.000 de lei pentru reabilitarea infrastructurii medicale, anunta Agerpres.

Banii sunt destinati cresterii flexibilitatii si a competitivitatii activitatilor specifice pietei serviciilor medicale din judetul Mehedinti.

"O mare parte din acestia vor fi utilizati la achizitionarea de aparatura de diagnosticare si tratament. Pacientii nostri nu vor mai fi obligati sa efectueze tratamente in alte orase ale tarii sau in sistemul de stat. Noi vom oferi servicii medicale si populatiei din celelalte judete ale Olteniei", a explicat Francisc Gampe, directorul policlinicii.

Investitia a fost acodata printr-un proiect, derulat in cadrul Programului Operational Regional in cadrul masurii "Sprijinirea dezvoltarii mediului de afaceri regional si local".

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/600.000-lei-pentru-aparatura-medicala_-la-Policlinica-_Sanatatea_-din-Drobeta-Turnu-Severin_17280/

lauff lautf laurf