Imprimare

Cursuri de pregatire in management pentru angajatii Spitalului de Recuperare Baile Felix

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Angajatii Spitalului de Recuperare din Baile Felix au beneficiat de cursul de instruire ECDL (European Computer Driving Licence) Start, in timp ce altii s-au instruit in statistica, management, dar si domenii de specialitate, informeaza Agerpres.

In opinia directorului unitatii sanitare, pregatirea profesionala a angajatilor este un element-cheie in dezvoltarea si mentinerea calitatii serviciilor medicale la standarde optime.

Astfel, in perioada iunie-iulie, s-a finalizat o etapa importanta de pregatire profesionala a personalului din cadrul unitatii, care cuprinde 285 de angajati.

Cursurile au fost suportate integral din fondurile spitalului alocate si aprobate in bugetul de venituri si cheltuieli pentru pregatirea profesionala a angajatilor pe anul 2012. Tot din aceste fonduri, cei zece registratori si statisticieni medicali au participat, in luna iunie, la cursuri de educatie statistica.

Medicii specialisti au participat si la unele cursuri de stimulare electrica functionala, ceea ce a constituit o modalitate de imbogatire a bagajului de cunostinte in domeniul lor de activitate.

Un numar semnificativ de angajati si-au imbogatit cunostintele de management, in vederea optimizarii activitatii profesionale, a planificarii, organizarii si comunicarii institutionale.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cursuri-de-pregatire-in-management-pentru-angajatii-Spitalului-de-Recuperare-Baile-Felix_17306/

lauff lautf laurf