Imprimare

Directorul CAS Salaj a fost demis

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Directorul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Salaj, Claudiu Barsan, a fost demis din functie printr-un ordin al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate. Postul de director general interimar al institutiei i-a revenit directorului de Relatii Contractuale, Marius Tautu, informeaza Agerpres.

"Prin Ordinul 333 din 25 iulie 2012 al presedintelui Casei Nationale, mi-a fost revocat mandatul de presedinte - director general al Casei de Asigurari de Sanatate Salaj. Motivul consta in faptul ca au fost modificati indicatori de performanta in data de 24 iulie, deci cu o zi inainte de revocare, iar o prevedere legala si o clauza din contractul de mandat specifica faptul ca atunci cand acesti indicatori se modifica cu mai mult de 50% se produce revocare mandatului. Sunt oarecum bucuros ca aceasta revocare nu s-a produs ca urmare a neindeplinirii indicatorilor de performanta. Ultimul raport de activitate vizand primul semstru al anului 2012 a fost trimis la Bucuresti. Toti indicatorii sunt foarte aproape de maxim, iar toate calificativele obtinute pe parcursul ultimilor doi ani, de cand indeplinesc aceasta functie au fost de <foarte bine>", a explicat Claudiu Barsan, fostul director al CAS Salaj.

In opinia lui Barsan, decizia era una oarecum asteptata in conditiile politice actuale, insa a mentionat ca nu doreste sa faca speculatii privind o schimbare politica, atata vreme cat si el a fost sustinut de un partid politic pentru aceasta functie.

"Demiterea are o oarecare acoperire in clauzele contractuale, clauzele legale insa, ce as putea contesta la acest moment este faptul ca modificare acestor indicatori de performanta nu au fost adusa la cunostinta niciunuia dintre presedintii caselor judetene de sanatate. Tot ceea ce am inteles este ca s-au publicat in Monitorul Oficial", a adaugat Claudiu Barsan.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Directorul-CAS-Salaj-a-fost-demis_17315/

lauff lautf laurf