Imprimare

Bani mai putini pentru Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Consilierii judeteni tulceni au aproba in timpul unei sedinte in plen reducerea subventiei alocate Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) si rectificarea bugetului judetului pentru anul in curs, informeaza Agerpres.

Bugetul de venituri si cheltuieli al celei mai mari unitati spitalicesti din judet, SJU, a fost redus cu circa 662.000 de lei la venituri si cu circa 1.000 de lei la cheltuieli, fiind modificata totodata si lista cheltuielilor de capital.

"Am decis blocarea licitatiei pentru achizitionarea de paturi, pentru ca noi consideram ca altele sunt prioritatile in momentul de fata", a declarat in plenul sedintei CJ directoarea SJU, Neviser Zaharcu, care a preluat la inceputul acestei saptamani functia de conducere a spitalului dupa ce fostul director Ion Popescu, membru PDL, a demisionat din functie.

Bugetul propriu de venituri al Judetului a fost redus de la suma de 127.144.000 de lei la suma de 125.144.000 de lei, bugetul de cheltuieli fiind de asemenea redus cu doua milioane de lei de la suma de 135.644.000 de lei.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Bani-mai-putini-pentru-Spitalul-Judetean-de-Urgenta-Tulcea_17320/

lauff lautf laurf