Imprimare

Redeschiderea spitalului Bumbesti-Jiu, o prioritate a noului director CJAS Gorj

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Daniel Bondoc, noul director al Casei Judetene de Asigurari de Sanatate Gorj, si-a prezentat obiectivele pe care si le-a propus pentru o buna functionare a sistemului de sanatate, transmite Agerpres.

Acesta a fost numit presedinte-director cu delegati al CJAS Gorj in locul lui Gheorghe Cocina, concursul pentru ocuparea definitiva a acestui functii avand loc in toamna.

"Printre cele mai importante obiective ale mele sunt cele legate de modificarile legale de sistemul de sanatate, este vorba despre o reforma foarte importanta care s-a initiat cu reteta electronica, care a inceput sa functioneze, va continua cu cardul electronic si cu dosarul electronic al asiguratului", a declarat Bondoc.

Un alt obiectiv al noului director este reinfiintarea Spitalului Bumbesti-Jiu, care se pare ca va fi redeschis pe data de 1 octombrie.

"De asemenea, un alt obiectiv este asigurarea finantarii pentru intreg anul 2012 pentru ca bugetul pentru acest an a fost realizat anul trecut si, ca de obicei, nu se asigura in totalitate finantarea pentru 2012", a conchis Bondoc.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Redeschiderea-spitalului-Bumbesti-Jiu_-o-prioritate-a-noului-director-CJAS-Gorj_17324/

lauff lautf laurf