Imprimare

Sectia de Oncologie a SJU Alba va fi modernizata pana la sfarsitul lunii august

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Pe 31 august, sectia de Oncologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Alba va fi finalizata, transmite Agerpres. Fondurile aferente modernizarii acestei sectii provin de la Consiliul Judetean Alba.

"In acest an, Ministerul Sanatatii trebuia sa aloce buget pentru terminarea modernizarii sectiilor de Oncologie si ATI. Nu am primit acesti bani, nici nu prea avem sperante. Am apelat, din nou, la Consiliul Judetean", a declarat directorul financiar, Diana Mirza, care a precizat ca este vorba de suma de 1,5 milioane de lei. Tot pe 31 august va fi terminata reparatia capitala a Compartimentului de Dermatologie si va fi inaugurata o noua sala de nasteri", a declarat Nicoleta Cosarca, managerul Spitalului.

Banii de la bugetul local destinati pentru UPU au fost transferati pentru cele doua sectii.

"Deocamdata o sa ne extindem doar la nivelul parterului, cu refacerea Triajului, sa ajungem la niste parametri si standarde europene, urmand ca, din 2013, sa incepem o constructie noua, legata de actualul UPU, unde vor fi Compartimentul de computer tomograf si un salon cu mai multe posturi de reanimare - terapie intensiva", a declarat Aurel Crisan.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Sectia-de-Oncologie-a-SJU-Alba-va-fi-modernizata-pana-la-sfarsitul-lunii-august_17327/

lauff lautf laurf