Imprimare

UMF Bucuresti scoate posturi de cadre didactice la concurs

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Capitala organizeaza concurs pentru ocuparea functiilor de cadre didactice de asistent universitar, sef de lucrari si conferentiar, pe o perioada nedeterminata.

Locurile scoase la concurs au fost deja afisate in Monitorul Oficial si pot fi consultate AICI.

Potrivit metodologiei de concurs, in perioada 16 iulie - 31 august 2012 persoanele interesate ce indeplinesc criteriile impuse de universitate isi pot depune dosarele de candidatura, urmand sa participe la concursul propriu-zis in perioada 16 - 19 septembrie 2012. Rezultatele vor fi facute publice o zi mai tarziu, in timp ce candidatii nemultumiti vor avea sase zile la dispozitie pentru a depune eventualele contestatii. Prin urmare, rezultatele finale ale concursului organizat de UMF Bucuresti se vor afla pe 27.09.2012.

Inscrierile se pot efectua la sediul Rectoratului UMF Bucuresti, existand insa si posibilitatea de a depune dosarul prin posta, cu confirmare de primire.

Taxe de inscriere diferentiate pentru candidati

In ceea ce priveste taxele de inscriere, UMF Bucuresti a stabilit un cuantum ce variaza in functie de pozitia pentru un care candidat aplica. Astfel, daca pentru postul de asistent universitar taxa este de 200 de lei, pentru cel de sef de lucrari taxa este de 300 de lei. Taxa de inscriere pentru postul de conferentiar este de 400 de lei.

Dosarul de candidatura va cuprinde urmatoarele documente: coperta tip lipita de dosarul cu sina; cererea tip de inscriere la concurs, semnata de candidat; declaratie pe proprie raspundere privind veridicitatea informatiilor prezentate in dosar; propunerea de dezvoltare a carierei universitare din punct de vedere didactic, al activitatilor de cercetare; CV; lista de lucrari in format tiparit si electronic; fisa de verificare a indeplinirii standardelor UMF Bucuresti de prezentare la concurs; diploma de doctor in stiinte; rezumatul tezei de doctorat (romana si engleza); declaratie privind situatia de incompatibilitate; copii legalizate care atesta detinerea titlurilor medicale/ farmaceutice respective postului pentru care candideaza; diploma de licenta si foaia matricola; copii ale altor diploma care atesta studiile candidatului.

Dosarul de concurs se depune in trei exemplare pentru postul de asistent universitar, in timp ce dosarele pentru posturile de sef lucrari si conferentiar universitar.

Media generala de promovare - minimum 8

In ceea ce priveste probele de concurs, in cazul asistentului universitar, acesta va dura trei ore. Candidatul va fi nevoit sa sustina si o prelegere publica, in cadrul careia va fi notat cu admis sau respins. Al treilea pas il reprezinta proba didactica, mai precis, o expunere publica avand durata de 30 de minute a unui subiect formulat de Comisie. Ultima proba, cea clinica, se fesfasoara pe baza tematicii pentru examenul de medic specialist in specialitatea pentru care concureaza. Nota minima de promovare este minimum 7, in timp ce media generala de promovare a concursului este de minimum 8.

Candidatul la postul de sef lucrari va sustine o proba didactica si o prelegere publica. In plus, va fi evaluat de catre Comisie privind activitatea didactica si de cercetare, pe baza fisei de verificare.

In cazul persoanelor interesate sa acceada la un post de conferentiar in UMF Bucuresti, comisia va efectua o analiza a candidatului in baza aceleiasi fise de verificare. Proba didactica pentru cei din afara universitatii consta intr-o expunere publica cu durata de 30 de minute a unui subiect formulat de comisie.

Aflati AICI care sunt criteriile pe care candidatii la posturile scoase la concurs sunt nevoiti sa le indeplineasca. 

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/UMF-Bucuresti-scoate-posturi-de-cadre-didactice-la-concurs_17326/

lauff lautf laurf