Imprimare

Ecocardiograf performant, la Spitalul de Pediatrie Sfanta Maria Iasi

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Sectia de cardiologie a Spitalului de Pediatrie Sfanta Maria din Iasi a fost dotata cu un ecocardiograf performant de ultima generatie. Cu acest aparat medicii vor putea diagnostica mult mai usor copiii din cele opt judete din zona de est a Romaniei care sunt suspectati ca sufera de afectiuni cardiace, anunta Agerpres.

Aparatura, in valoare de 40.000 de euro, este necesara pentru diagnosticul si monitorizarea copiilor cu diferite afectiuni cardiologice sau malformatii congenitale de cord.

"Aparatul permite realizarea de examinari ecografice cardiace tuturor pacientilor de varsta pediatrica, inclusiv nou-nascutilor, si vine sa sustina efortul medicilor de a realiza un act medical de inalta calitate in spitalul Sfanta Maria. Putem creste standardul ingrijirilor medicale pentru micutii nostri pacienti si speram intr-o continuitate a acestor actiuni comune pentru dotarea spitalului cu aparatura medicala de ultima generatie", sustine dr. Valentin Munteanu, managerul Spitalului de Pediatrie Sfanta Maria.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ecocardiograf-performant_-la-Spitalul-de-Pediatrie-Sfanta-Maria-Iasi_17338/

lauff lautf laurf