Imprimare

Maternitatea din Onesti va fi renovata cu fonduri de la Banca Mondiala

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Maternitatea din Onesti va beneficia de finantare pentru modernizari, anunta emedic.ro. Banii sunt alocati de Banca Mondiala, finantarea fiind de aproximativ doua milioane de euro.

Potrivit sursei citate, vor fi complet modernizate subsolul, parterul, nivelele doi, trei si patru iar pentru nivelele unu si cinci, se vor cauta surse de finantare din alta parte.

Municipalitatea se va implica in gasirea unor solutii optime, astfel incat toata cladirea Maternitatii onestene sa fie modernizata la standarde europene.

In plus, Spitalul Municipal Onesti va beneficia de o maternitate aflata la cele mai inalte standarde.

"Va fi o sectie ca un hotel de cinci stele, de nivel european. Va fi complet modernizata, pentru ca pana acum nu s-a facut niciun fel de astfel de investitie. Avem medici buni si doar pentru ei veneau aici mame sa nasca. Sper ca, odata modernizata aceasta sectie sa aleaga sa nasca aici si pentru conditiile oferite", a declarat Adrian Branzaniuc, director medical al Spitalului Municipal Onesti.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Maternitatea-din-Onesti-va-fi-renovata-cu-fonduri-de-la-Banca-Mondiala_17343/

lauff lautf laurf