Imprimare

Chirurgul Marius Atanasiu a preluat sefia SJU Buzau

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau are o noua conducere, informeaza Agerpres. Conform sursei citate, noul sef la unitatii sanitare este dr. Marius Atanasiu, chirurg de reputatie internationala.

Potrivit purtatorului dde cuvant al Prefecturii Buzau, Roxana Robu, medicul Marius Atanasiu a fost numit pe o perioada de sase luni prin dispozitie a presedintelui CJ Buzau Cristi Bagiu, care a luat act de decizia fostului manager Dorel Nicolescu de a se pensiona.

"Peste sase luni va avea loc un concurs pe post, iar pana atunci doctorul Marius Atanasiu, cunoscut in mediile medicale din tara si strainatate, va conduce cel mai mare spital din judetul Buzau", a conchis purtatorul de cuvant.

Reamintim ca aproape 90 de candidati s-au inscris pentru cele 15 posturi scoase la concurs de Spitalul Judetean de Urgenta Buzau in luna iunie 2012. 

"Pentru cele 15 posturi temporare de asistent debutant, asistent principal si infirmiere s-au inscris 89 de persoane. Astfel, pentru posturile de asistent medical debutant la sectiile Medicina Interna, Neurologie, Pediatrie si Cabinet Reumatologie s-au inscris 18 candidati, pentru sectia Medicina Interna - 6 candidati, la Neurologie - 5 candidati, la Pediatrie - un singur candidat, iar la cabinetul Reumatologie s-au inscris 6 candidati", a declarat atunci Adriana Bratosin, fostul purtator de cuvant al Spitalului Judetean.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Chirurgul-Marius-Atanasiu-a-preluat-sefia-SJU-Buzau_17351/

lauff lautf laurf