Imprimare

Analize medicale gratuite, realizate prizonierilor din Penitenciarul Galati

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Atat persoanele private de libertate, cat si personalul Penitenciarului Galati au primit informatii despre prevenirea bolilor si adoptarea unui stil de viata sanatos. Asta in cadrul proiectului "Impreuna pentru o sanatate mai buna", derulat in in colaborare cu Serviciul Umanitar pentru Penitenciare - filiala Moldova, dupa cum informeaza Agerpres.

"Persoanele custodiate au fost beneficiarele unor informari a caror tematica a abordat modalitati de prevenire a bolilor, urmate de evaluarea starii de sanatate prin efectuarea unor teste medicale gratuite-ICM, glicemie, colesterol, EKG. De aceste teste medicale, au beneficiat si angajatii penitenciarului", a declarat comisarul Safta Trincu, purtatorul de cuvant al Penitenciarului Galati.

Miercuri, in ultima zi a proiectului, voluntarii Serviciului Umanitar pentru Penitenciare au lansat o invitatie pentru o alimentatie sanatoasa organizand o expozitie de arta culinara vegetariana in clubul penitenciarului.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Analize-medicale-gratuite_-realizate-prizonierilor-din-Penitenciarul-Galati_17357/

lauff lautf laurf