Imprimare

Pacientii purtatori de stoma au nevoie de ingrijiri medicale speciale

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In cadrul primei conferinte dedicate Managementului Escarelor, 25 septembrie, organizata in Bucuresti la initiativa Tarus Media Health Events se vor adresa doua intrebari esentiale pentru tratamentul acestor afectiuni: “Cine ingrijeste escarele?” si “Cum trebuie sa fie relatia dintre ingrijirea de spital si ingrijirea la domiciliu?”

Pacientii purtatori de stoma din Romania au nevoie de astfel de ingrijiri si pentru ei este esential sa cunoasca raspunsul la aceste intrebari.

In Romania sunt 8000 de pacienti purtatori de stoma, in timp ce in SUA sunt aproximativ un million de astfel de persoane, iar in Marea Britanie peste 50.000. Ingrijirile medicale moderne le permit pacientilor sa duca o viata foarte apropiata de normal, fapt esential in astfel de cazuri.

“Organizarea acestui eveniment are o semnificatie deosebita pentru noi pacientii. Dat fiind faptul ca tematica nu a fost dezbatuta intr-un astfel de cadru profesional, privim cu interes evenimentul si speram ca vom...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Pacientii-purtatori-de-stoma-au-nevoie-de-ingrijiri-medicale-speciale_17356/

lauff lautf laurf