Imprimare

Spitalul din Cisnadie, Sibiu, se va redeschide in septembrie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul din Cisnadie, judetul Sibiu, a primit aviz favorabil de la Ministerul Sanatatii in vederea redeschiderii de la 1 septembrie 2012, anunta Agerpres.

Conform sursei citate, Spitalul Orasenesc Cisnadie va cuprinde doua sectii, una de Medicina Interna, cu 30 de paturi, din care 15 pentru cronici, si una de Pediatrie cu 25 de paturi. Tot in spital vor functiona doua compartimente, unul de Obstetrica-Ginecologie cu 14 paturi (patru paturi pentru neonatologie) si unul de ATI cu trei paturi, plus Camera de garda.

In plus, intr-unul din cele trei imobile se vor organiza cabinete medicale pentru ambulatoriu, precum si doua compartimente pentru spitalizare de zi (sase paturi pentru Chirurgie generala si zece paturi pentru alte specialitati medicale). Unitatea medicala va include si Farmacie, Laborator de analize medicale, Laborator de radiologie si imagistica medicala.

Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Ioan Cindrea, declarase ca spitalul se afla intr-o stare foarte buna de conservare, singura problema fiind convingerea medicilor, a asistentelor si a infirmierelor sa se intoarca.

Potrivit calendarului propus de liderii administratiei publice locale, Spitalul Orasenesc Cisnadie urmeaza a fi redeschis la data de 1 septembrie.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Spitalul-din-Cisnadie_-Sibiu_-se-va-redeschide-in-septembrie_17381/

lauff lautf laurf