Imprimare

Investitie de 5,47 milioane lei la Spitalul Municipal din Ploiesti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Lucrarile la Spitalul Municipal nr. 1 din Ploiesti au fost finalizate dupa cum a anuntat Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, citat de Agerpres. Investitia a fost de 5,47 milioane de lei.

"Lucrarile realizate au avut ca principal obiectiv punerea in siguranta a cladirii, in vederea asigurarii functionarii in conditii de siguranta si la intreaga capacitate, si alinierea la normele sanitare de functionare armonizate cu reglementarile UE in domeniu", noteaza sursa citata.

Corpul A al Spitalului Municipal a fost realizat in mai multe etape de executie, in anii 1895, 1928 si 1953 si se desfasoara pe o arie totala de 3.374,70 mp.

Valoarea totala a investitiei, la momentul receptiei lucrarilor, este de 5.474.753,13 lei, din care 38% din suma a provenit dintr-un imprumut al Bancii Internationale pentru Reconstructie si Dezvoltare si cofinantat de Guvernul Romaniei, iar restul de 62% din sursele Primariei Municipiului Ploiesti.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Investitie-de-5_47-milioane-lei-la-Spitalul-Municipal-din-Ploiesti_17394/

lauff lautf laurf