Imprimare

Ambulanta rasturnata intr-o rapa adanca de patru metri

Adaugat in Stiri din domeniul medical

O ambulanta care transporta un copil de opt ani cu disabilitati spre Bucuresti s-a rasturnat intr-o rapa adanca de aproximativ patru metri, dupa ce o bucata de drum s-a surpat in apropierea localitatii vasluiene Crasna, anunta mediafax.ro.

Conform sursei citate, nicio persoana nu a fost ranita. In ambulanta se aflau soferul, copilul de opt ani si tatal acestuia. Ulterior, cei doi au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui.

"Ambulanta s-a rasturnat pe partea lateral stanga in momentul in care malul s-a surpat cu totul. Pacientul de opt ani, insotitorul acestuia si medicul au fost scosi printr-un geam lateral de catre ambulantier, imediat dupa ce autosanitara s-a rasturnat. Din spusele soferului de pe ambulanta respectivul sector de drum, unde exista o deviere de pe drumul european, nu era semnalizat corespunzator astfel incat nu si-a dat seama de pericol. Pentru siguranta atat copilul cat si tatal acestuia au fost transportati la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui pentru investigatii medicale, in urma carora s-a constatat ca starea lor de sanatate este buna", a declarat Aurora Popa, managerului Serviciului Judetean de Ambulanta Vaslui.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ambulanta-rasturnata-intr-o-rapa-adanca-de-patru-metri_17396/

lauff lautf laurf