Imprimare

Primul spital privat de pediatrie si obstetrica-ginecologie, lansat in septembrie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Prima unitate sanitara privata din Romania dedicata sanatatii femeilor si copiilor va fi inaugurata luna viitoare. Spitalul Baneasa va reuni serviciile complexe de obstetrica-ginecologie cu cele de pediatrie din momentul nasterii pana la varsta de 18 ani.

Noua unitate medicala privata va acoperi toate tipurile de asistenta medicala specifice ingrijirii mamei si copilului - de la consult de rutina, la proceduri chirurgicale complexe si terapie intensiva neonatala. Toate serviciile fac parte din medicina regandita pentru mama si copil, sustin reprezentantii furnizorului privat de servicii medicale.

"Ca medic, daca nu esti om, nu esti complet. datoria medicului este sa explice pacientei, orice afectiune, sa-i spuna care sunt optiunile ei si sa nu insiste sa decida el ca medic pentru pacienta", explica dr. Hadi Rahimian, directorul medical al Spitalului Baneasa.

Camera de garda a noului spital privat va fi deschisa 24 de ore din 24, echipa medicala formata din 75 de medici de obstetrica – ginecologie preluand orice tip de sarcina indiferent de gradul de complexitate.

"In echipa avem medici cu care operez de ani de zile, de mai bine de un deceniu, cu care am operat sute de pacienti", sustine prof.univ.dr. Mihai Mircea Jianu, seful sectiei Chirurgie ortopedica, si care are la activ peste 14.500 de pecienti operati.

Pe langa toate tipurile de investigatii si interventii ginecologice complexe, vor fi oferite si servicii de cardiologie pediatrica, chirurgie generala si ortopedie pediatrica de catre o echipa medici de renume, printre care: conf.univ.dr. Doru Dumbrava, prof.univ.dr. Mihai Jianu si dr. Alexandru Thierry, specialisti in chirurgie spinala si chirugie ortopedica.

"Copilul nu te minte. E mai frumos sa lucrezi cu copiii, sunt mai mici, mai simpatici si ai satisfactia ca, spre deosebire de adult, il faci bine si copilul ala pleaca vesel, fericit acasa, pleaca pe picioarele lui", considera conf.univ.dr. Doru Dumbrava, seful sectiei Pediatrie.

Autor: Mirabela Viasu

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Primul-spital-privat-de-pediatrie-si-obstetrica-ginecologie_-lansat-in-septembrie_17403/

lauff lautf laurf