Imprimare

Multe dintre problemele retetei electronice, rezolvate in Teleorman

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cele 80 de farmacii din Teleorman care au contract cu Casa Judeteana de Sanatate (CJS) elibereaza medicamentele prescrise pacientilor de medicii de familie pe retetele electronice, anunta Agerpres.

Purtatorul de cuvant al CJS Teleorman, Mihaela Popa, a declarat ca au fost rezolvate multe dintre problemele tehnice inregistrate la inceputul perioadei de proba, ceea ce a permis cresterea treptata a numarului prescrierilor online.

Potrivit sursei citate, intre CJS, medicii de familie si farmacii exista o buna comunicare, pentru fiecare problema depistata in functionarea aplicatiei cautandu-se solutionarea cu operativitate.

"In continuare, pana la sfarsitul anului, medicii pot prescrie medicamente atat in sistemul electronic, cat si in cel clasic pe formularele cu regim special, mai ales atunci cand se deplaseaza la un alt punct de lucru decat cabinetul propriu sau la domiciliul pacientului", a afirmat Mihaela Popa.

In Teleorman, 181 de medici de familie se afla in relatie contractuala cu Casa Judeteana de Sanatate.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Multe-dintre-problemele-retetei-electronice_-rezolvate-in-Teleorman_17405/

lauff lautf laurf