Imprimare

Primul catalog de prezentare a serviciilor medicale, oferit de SJU Braila

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Braila va scoate primul catalog de prezentare a serviciilor medicale pentru a veni in sprijinul pacientilor, anunta Agerpres.

"Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Braila a decis realizarea unui proiect de promovare a serviciilor medicale si a aparaturii existente in spital. Proiectul urmareste informarea directa a cetatenilor despre serviciile care le pot gasi in cadrul spitalului, aparatura de ultima generatie cu care a fost dotata institutia, precum si informarea despre tratamente si servicii unice poate chiar si in Romania", se arata intr-un document.

De asemenea, vor fi prezentati si noii colaboratori ai institutiei, casele de asigurari private cu care spitalul urmeaza sa incheie contracte de colaborare, pentru a prezenta pacientilor o paleta mult mai ampla de servicii si la un cost mult mai redus.

Serviciile medicale oferite de SJU Braila se adreseaza atat brailenilor, cat si cetatenilor din judetele invecinate, avand in vedere dotarea de ultima ora de care dispune spitalul.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Primul-catalog-de-prezentare-a-serviciilor-medicale_-oferit-de-SJU-Braila_17416/

lauff lautf laurf