Imprimare

Medici reumatologi, reuniti la Zilele Medicale ale tarii Oasului

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cea de-a patra editie a simpozionului Zilele Medicale ale tarii Oasului a reunit multi medici din nord-vestul tarii care au prezentat o serie de lucrari privind noutatile din domeniul bolilor reumatismale, informeaza Agerpres.

Manifestarea a fost organizata de Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu" Cluj-Napoca, Clinica Medicala IV, Spitalul Clinic CF Cluj Napoca, Primaria si Consiliul Local Negresti-Oas, Casa de Cultura Negresti-Oas, Spitalul Orasenesc Negresti-Oas, cu sprijinul Prefecturii Satu Mare, a Consiliului Judetean, a Colegiului Medicilor Satu Mare si a Directiei de Sanatate Publica Satu Mare.

"Pe langa vorbe noi am demonstrat ca putem face si fapte. Pentru Consiliul Judetean este foarte important sa facem investitii in structura medicala de specialitate si acest lucru a fost ca o provocare pentru noi", a declarat Adrian stef, presedintele Consiliului Judetean Satu Mare.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Medici-reumatologi_-reuniti-la-Zilele-Medicale-ale-tarii-Oasului_17431/

lauff lautf laurf