Imprimare

Peste 20 de clinici private in Bucuresti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cei mai mari operatori de pe piata serviciilor medicale private au ajuns la peste 20 de clinici in Capitala, cu care si-au propus sa ajunga la toti posibilii pacienti. Investitia medie intr-o clinica poate fi estimata la aproximativ 2 milioane euro, astfel ca cele 20 de unitati au necesitat fonduri de aproximativ 40 milioane euro, iar operatorii au explicatii diferite pentru modul in care au impanzit Capitala cu clinici, relateaza zf.ro.

Reprezentantii MedLife spun ca au dezvoltat conceputul de hiperclinica pentru a avea in acelasi loc toate serviciile, iarrivalii lor de la Regina Maria marturisesc ca au facut o alegere strategica in a avea cat mai multe clinici in toate zonele din Capitala.

"Avantajul este ca acoperim toata Capitala. Ne-am ales punctele cardinale astfel incat medicii sa poata sa fie accesati in fiecare dintre aceste zone, iar pacientul sa nu fie nevoit sa se deplaseze. Pentru noi a fost o alegere strategica sa avem mai multe locatii", a spus Fady Chreih, directorul executiv al Regina Maria.

Datele de pe site-ul companiei arata ca au 12 policlinici in Bucuresti, printre zone numarandu-se Baneasa, Cotroceni, Pipera, Sun Plaza. "Analizele (de sange, n. red.) se pot face in oricare dintre locatii. Avem cel putin un ecograf in fiecare dintre sedii. Serviciile de imagistica se fac numai in centre speciale. Deoarece exista restrictii logistice. Apa­ra­tele pot ajunge la o tona, o tona si jumatate si trebuie sa fie situate pe o placa ce are capa­citatea de a sustine asemenea greu­tate", a mai adaugat Fady Chreih.

Restul explicatiilor oferite de operatorii privati de servicii medicale pot fi concultate doar de cititorii abonati ai Ziarului Financiar.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Peste-20-de-clinici-private-in-Bucuresti_17430/

lauff lautf laurf