Imprimare

Noul manager SJU Timisoara: Trebuie sa reusim sa achitam salariile personalului la timp

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Noul manager al Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Timisoara a declarat, dupa instalarea in noua functie, ca isi doreste ca pacientii sa nu mai fie nevoiti sa-si cumpere medicamentele sau materialele sanitare in perioada internarii, anunta Agerpres.

"Sper sa scad cat mai mult, chiar sa reduc la zero, costurile aditionale platite de pacientii internati in Spitalul Judetean Timisoara. Suntem cea mai mare unitate din vestul tarii si primul lucru la care ma gandesc este sa asigur o asistenta medicala de calitate. [...] Sunt cateva lucruri imperios necesare: trebuie sa tratam bolnavii si sa le oferim cat de mult putem din banii pe care ii avem, sa reusim sa achitam salariile personalului la timp", a precizat dr. Ciprian Bogdan.

Spitalul Judetean timisorean, cea mai mare unitate sanitara din vestul tarii, este si cel mai mare angajator de personal din judet, cu 2.500 de salariati, dintre care 800 sunt medici rezidenti.

"Trebuie sa asiguram urgentele, suntem cea mai mare unitate de primire urgente din zona de vest a tarii. Vom incepe o evaluare a situatiei existente in spital pentru a vedea ce avem de facut mai departe", a mai adaugat medicul Ciprian Bogdan.

Noul manager al Spitalului Judetean Timisoara l-a inlocuit din functie pe chirurgul Gheorghe Noditi. In perioada 2007-2009, a fost managerul Spitalului Clinic CFR Timisoara, iar intre 2005-2006 a fost consilier al secretarului de stat Virgil Paunescu.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Noul-manager-SJU-Timisoara_-Trebuie-sa-reusim-sa-achitam-salariile-personalului-la-timp_17435/

lauff lautf laurf