Imprimare

Un medic si un asistent de pe ambulanta, raniti intr-un accident

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Un medic si un asistent de la Serviciul Judetean de Ambulanta (SJA) Harghita au fost raniti intr-un accident rutier, dupa ce o masina a intrat frontal in Salvarea care transporta la Targu Mures un pacient care suferise o hemoragie cerebrala , informeaza Agerpres.

Potrivit sefului SJA Harghita, dr. Peter Szilard, doctorita are o fractura la antebrat, iar asistentul medical are multiple plagi la nivelul capului si fractura de omoplat. Ambii sunt internati la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) din Miercurea Ciuc.

Pacientul cu hemoragie cerebrala nu a fost ranit, iar ulterior a fost preluat de o Ambulanta de la Odorheiu Secuiesc si transportat la Targu Mures.

Cei doi soferi se afla la Spitalul din Odorheiu Secuiesc, pentru investigatii. Femeia aflata la volanul autoturismului care a provocat accidentul a povestit ca a condus 300 de kilometri, apoi a baut un energizat si nu-si mai aduce aminte ce s-a intamplat.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Un-medic-si-un-asistent-de-pe-ambulanta_-raniti-intr-un-accident_17446/

lauff lautf laurf