Imprimare

Sala de nasteri si blocul operator de la SJU Zalau nu vor fi mutate la alt spital

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Sala de nasteri si blocul operator de ginecologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Zalau vor intra de luna viitoare in reabilitare. Nu va fi nevoie de mutarea provizorie a sectiei la un spital din alta localitate, asa cum se zvonea, relateaza adevarul.ro.

Pe 10 august a avut loc licitatia pentru desemnarea executantului, iar lucrarile de reabilitare vor incepe cel mai devreme la sfarsitul acestei luni.

otrivit managerul spitalului, Laurentiu Barna, lucrarile nu ar trebui sa dureze mai mult de doua – trei luni, interval in care sala de nasteri va fi mutata intr-o alta parte a spitalului, nestabilita deocamdata. Pentru efectuarea cezarienelor si a celorlalte interventii chirurgicale ginecologice va fi alocata o sala de operatii din blocul operator principal.

Valoarea lucrarilor de reabilitare este estimata la aproximativ un milion de lei, banii fiind alocati din bugetul Ministerului Sanatatii.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Sala-de-nasteri-si-blocul-operator-de-la-SJU-Zalau-nu-vor-fi-mutate-la-alt-spital_17459/

lauff lautf laurf