Imprimare

Modernizarea spitalelor, o prioritate pentru Consiliul Judetean Maramures

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Presedintele Consiliului Judetean Maramures sustine ca investitiile in modernizarea unitatilor medicale reprezinta o prioritate, anunta Agrpres. Conform acestuia, in prezent exista patru mari investitii publice aflate in lucru.

"La doua dintre ele stagnam din cauza unor cheltuieli suplimentare aparute pe parcursul executiei. Sper ca dupa evaluarea Autoritatii de Monitorizare a Achizitiilor Publice cele doua investitii - repararea drumului judetean Baia Sprie- Cavnic si cea a Spitalului Judetean de Urgenta - sa continue in parametri accelerati", a declarat Zamfir Ciceu, presedintele CJ Maramures.

In cazul lucrarilor de reparatie a Spitalului Judetean de Urgenta din Baia Mare constructorul a introdus costuri de lucrari suplimentare ce depasesc investitia programata.

Toate investitiile cumulate se apropie de 100 de milioane de euro si sunt executate din granturi europene si guvernamentale.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Modernizarea-spitalelor_-o-prioritate-pentru-Consiliul-Judetean-Maramures_17465/

lauff lautf laurf