Imprimare

Mister in cazul a 2 medici rezidenti gasiti morti

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Doi tineri medici rezidenti, plecati la munca in Germania, au fost gasiti saptamana trecuta in stare de putrefactie intr-o padure de pe Valea Oltului. Politistii i-au putut identifica dupa mediatizarea fotografiilor descoperite intr-un aparat foto, gasit in rucsacul tinerilor, informeaza evz.ro.

Sotii Bogdan si Ileana Buta (fosta Coanda-Cristea, n. red.) au absolvit Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj Napoca. Rudele si prietenii celor doi stiau ca acestia lucreaza de un an in spitalele din Germania. Nimeni nu a stiut ca cei doi s-au intors in tara.

Bogdan era din Baicoi, Prahova. Ileana, din Rosiorii de Vede, Teleorman. Ambii aveau 29 de ani. Cei doi s-au casatorit cu putin timp inainte de terminarea studiilor de Medicina. Se cunoscusera la facultate, unde au fost colegi de an. Au absolvit amandoi in 2009.

Medicii legisti au efectuat autopsia si au stabilit ca tinerii au murit in urma cu trei luni. Tinerii soti erau in stare de ebrietate in momentul mortii. Cel putin asa a reiesit din expertiza alcoolemiei, care a evidentiat o imbibatie alcoolica de 0,70 la mie in cazul Ilenei si 0,80 la mie, in cazul lui Bogdan.

Anchetatorii au cerut si efectuarea expertizei toxicologice, singura care poate sa ateste daca tinerii au fost intoxicati cu substante psihotrope sau de alta natura. Tatal fetei sustine, insa, ca "se vehiculeaza baliverne".

"Ca se zice ca erau bauti sau ceva. Noi niciodata nu i-am vazut sa bea, niciodata nu i-am vazut sa ia droguri. Noi acum asteptam sa vedem ce iese la investigatie. Ca, v-am spus, sunt foarte multe lucruri care nu se leaga. De ce nu sunt macar laptopurile lor nicaieri? Ca sigur aveau doua laptopuri...", se gandeste barbatul.

Ancheta prinvind modul in care cei doi medici rezidenti au decedat continua.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Mister-in-cazul-a-2-medici-rezidenti-gasiti-morti_17477/

lauff lautf laurf