Imprimare

Asistent de pe ambulanta, injunghiat de o femeie bolnava psihic

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Un asistent de 31 de ani de pe o ambulanta din judetul Satu Mare a fost injunghiat, luni, de o femeie bolnava psihic, in timpul unei interventii, relateaza Agerpres.

Echipajul de pe ambulanta a fost solicitat, impreuna cu unul al Politiei, pentru a transporta la spital o femeie in varsta de 56 de ani care sufera de schizofrenie si care a devenit agresiva.

"La inceput bolnava n-a opus rezistenta, s-a deplasat spre ambulanta. La un moment dat a vrut s-o ia spre stanga, colegul meu i-a indicat ca ambulanta e in partea dreapta iar in acel moment a scos un cutit din maneca si l-a injunghiat. Cutitul nu era la vedere, nimeni nu stia ca-l are", a declarat Mihaela Pop, purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Satu Mare.

Asistentul a fost transportat de urgenta la spital si supus unei interventii chirurgicale, avand o plaga penetrata de 7-8 cm. "Pacientul este in afara oricarui pericol. A avut o plaga penetrata de 7-8 cm la nivelul mezenterului, care acopera intestinele. A fost supus unei interventii chirurgicale", a precizat Constantin Demian, purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean.

Femeia cu probleme psihice a incercat sa fuga, insa a fost retinuta de politisti.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Asistent-de-pe-ambulanta_-injunghiat-de-o-femeie-bolnava-psihic_17482/

lauff lautf laurf