Imprimare

Donatie de mobilier catre SCJU Arad

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Arad a primit mobilier de la o fundatie de caritate. Mai exact, au fost donate unitatii spitalicesti paturi, noptiere, dulapuri, dar si mobilier adaptat pentru persoanele cu dizabilitati, informeaza Agerpres.

"Donatia a fost facuta de Internationales Bildungs Und Sozialwerk Germania. Este vorba de mobilier ergonomic realizat din materiale care pot fi mult mai bine igienizate. Primul transport a sosit la inceputul lunii august, al doilea transport sosind luni, valoarea totala a bunurilor ridicandu-se la 20.000 euro", a declarat dr. Adrian Wiener, directorul medical al SCJU Arad.

La randul sau, presedintele Consiliului Judetean Arad a precizat ca ajutorul fundatiilor si asociatiilor de caritate este binevenit avand in vedere ca administratiei ii este foarte greu sa aduca spitalul la standarde europene, doar din contributie proprie.

"Dorim sa aducem SCJU la un nivel cat mai ridicat, atat in ceea ce priveste actul medical, cat si in ceea ce priveste dotarile. Adica sa realizam ceea ce nu s-a facut vreme de 40 de ani. Consiliul Judetean Arad va continua investitiile demarate in cadrul SCJU prin alocari de bani, atat pentru lucrari de modernizare si reabilitare, cat si pentru achizitionarea de aparatura medicala", a explicat la randul sau Nicolae Iotcu, presedintele CJ Arad.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Donatie-de-mobilier-catre-SCJU-Arad_17485/

lauff lautf laurf