Imprimare

Papusa Barbie pentru fetitele bolnave de cancer, lansata anul viitor

Adaugat in Stiri din domeniul medical

O companie americana de jucarii va crea o papusa Barbie cheala pentru fetitele care au ramas fara par din cauza tratamentelor contra cancerului. Initiativa este apreciata de L'Osservatore Romano, Ziarul Vaticanului, dupa cum informeaza Agerpres.

Anuntul companiei a aparut dupa o campanie pe care a inceput-o pe Facebook si care a primit sprijinul a mii de persoane. Astfel, in 2013 se va lansa noua papusa. Jucaria va veni cu o colectie de peruci si accesorii, insa nu se va vinde in magazine, ci va fi distribuita direct in spitale.

Papusa Barbie, uneori criticata pentru tipul de frumusete pe care il reprezinta, a cucerit cu aceasta initiativa prima pagina a Ziarului Vaticanului. Mai mult, publicatia indeamna compania de jucarii sa comercializeze aceasta papusa cheala, nu doar sa o doneze spitalelor, intrucat ar putea constitui un important ajutor si pentru fetitele ale caror mame ori rude sufera efectele chimioterapiei.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Papusa-Barbie-pentru-fetitele-bolnave-de-cancer_-lansata-anul-viitor_17489/

lauff lautf laurf