Imprimare

SJU Maramures va extinde Unitatea de Primiri Urgente

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Maramures va primi in aceasta luna, din partea Ministerului Sanatatii, un sprijin financiar in valoarea de 137.000 de lei pentru extinderea cladirii serviciului de urgenta, relateaza Agerpres.

Banii vor fi folositi pentru modernizarea si extinderea cladirii unde activeaza Unitatea de Primiri Urgente din cadrul Spitalului Judetean.

"Proiectul si lucrarile sunt grafic, iar cei aproape 137.000 de lei vor fi utilizati pentru construirea noii cladiri destinate serviciului de urgenta. Mai precis este vorba de o extindere a cladirii actuale cu aproximativ 900 de metri patrati pe langa cei 500 de metri patrati existenti. Atat personalul din cadrul serviciului, cat si administratia spitalului a decis ca e nevoie de o extindere a cladirii avand in vedere numarul mare de pacienti care ajung in spital prin aceste sector medical de primire a urgentelor", a declarat Zamfir Ciceu, presedintele Consiliului Judetean Maramures.

Investitia totala este de 800.000 de euro si va fi asigurata de Ministerul Sanatatii, din care 50.000 de euro reprezinta contributia CJ Maramures.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/SJU-Maramures-va-extinde-Unitatea-de-Primiri-Urgente_17501/

lauff lautf laurf