Imprimare

Pacient omorat in bataie de paznicul Spitalului de Psihiatrie Braila

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Un supraveghetor de la Spitalul de Psihiatrie "Sfantul Pantelimon" din Braila a fost arestat dupa ce a omorat in bataie un pacient internat, informeaza Agerpres.

"Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Braila au dispus punerea in miscare a actiunii penale fata de inculpatul Ghica Cornel, aflat in stare de retinere, sub aspectul savarsirii infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Totodata, acestia au solicitat instantei de judecata arestarea preventiva a inculpatului, cerere admisa de magistratii Tribunalului Braila, care au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele inculpatului, pentru o perioada de 29 de zile", se arata intr-o nota facuta publica de Biroul de informare publica si relatii cu presa din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Din probatoriul administrat in cauza rezulta ca, in noaptea de 6-7 august, in calitate de supraveghetor la Spitalul de Psihiatrie din Braila, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu un baston de cauciuc unui pacient internat in acest spital, provocandu-i leziuni care au condus la decesul acestuia.

Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Pacient-omorat-in-bataie-de-paznicul-Spitalului-de-Psihiatrie-Braila_17500/

lauff lautf laurf