Imprimare

Prof. Victor Dumitrascu se afla la conducerea CJAS Timis pentru a treia oara

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis are, incepand din aceasta saptamana, un nou director general. Este vorba despre prof.univ.dr. Victor Dumitrascu, care a mai ocupat aceasta functie de doua ori. El a fost numit printr-un ordin al presedintelui Casei Nationale de Asigurari de Sanatate (CNAS).

Prof. Dumitrascu este medic primar medicina de laborator, seful Laboratorului de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) din Timisoara si cadru didactic la Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes", la Catedra de Microbiologie Virusologie. Din anul 2007, este coordonator de Rezidentiat.

Reamintim ca in anul 2006 Victor Dumitrascu s-a aflat la conducerea CJAS Timis si a fost inlocuit pentru management defectuos. Apoi, in aprilie 2009 el a revenit la fotoliul institutiei, in urma promovarii unui concurs de posturi. Nu a stat prea mult timp nici de aceasta data, doar cateva luni. A fost schimbat in decembrie 2009 de catre Calin Cristian Careba, care a fost demis in urma cu trei saptamani, pe motiv de schimbare a indicatorilor de performanta din contractul de management.

Postul de director interimar adjunct al CJAS Timis a fost ocupat pana pe 20 august de catre Gratiela Los.

Autor: Mirabela Viasu

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Prof.-Victor-Dumitrascu-se-afla-la-conducerea-CJAS-Timis-pentru-a-treia-oara_17506/

lauff lautf laurf