Imprimare

Cepoi: Banii de la rectificare, folositi pentru acoperirea programelor de sanatate

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Ministrul Sanatatii a declarat, miercuri, ca are nevoie la rectificarea bugetara de obtinerea de fonduri pentru acoperirea programelor de sanatate, plata spitalizarii si a centrelor de permanenta, precum si de dotari, informeaza Agerpres.

Ministrul Cepoi a afirmat, la finalul dezbaterii de la MAI pe teme de actualitate ale administratiei locale, ca, in functie de solicitarile autoritatilor locale si de nevoi, este posibil sa se deschida unitatile spitalicesti care au fost inchise.

"Ele vor fi deschise ca centre de sanatate functionale sau, acolo unde exista resurse suficiente si nevoia obiectiva de servicii medicale spitalicesti, se pot reactiva spitalele care au fost inchise", a explicat dr. Vasile Cepoi.

Intrebat cat de mare este necesarul pentru Ministerul Sanatatii, el a raspuns: "Avand in vedere importanta obiectivelor mentionate, ele vor fi atinse".

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cepoi_-Banii-de-la-rectificare_-folositi-pentru-acoperirea-programelor-de-sanatate_17510/

lauff lautf laurf