Imprimare

Singura ambulanta dotata cu echipament performant din Barlad, furata si distrusa

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Un tanar a murit, iar altul a ajuns in stare grava la spital dupa ce, au furat o ambulanta, cu care s-au rasturnat intr-un sant, la cativa kilometri de Barlad. Soferul nu avea permis de conducere, anunta Agerpres.

In timp ce se intorceau de la o petrecere campeneasca, tinerii au trecut pe langa substatia Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui si au vazut un echipaj de la salvare care parasea autosanitara,

"Salvarea tocmai se intorsese la baza de la un caz, iar soferul a intrat in dispecerat pentru a semna foile de parcurs. Cei doi tineri au profitat de acest moment si s-au urcat la volanul masinii. La numai cativa kilometri de Barlad, salvarea s-a izbit de un sant, a fost proiectata in aer, dupa care s-a rostogolit de mai multe ori pe o distanta de 50 de metri intr-un lan de floarea soarelui", a declarat Aurora Popa, director in cadrul SAJ Vaslui.

In urma accidentului, autosanitara, care era si singura dotata cu echipament performant, a fost distrusa.

Inspectoratul de Politie al Judetului Vaslui a deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care s-a produs evenimentul. in urma accidentului, autosanitara a fost distrusa.

Tanarul care a furat ambulanta risca o pedeapsa de pana la 15 ani de inchisoare.

"Tanarul se afla acum internat in spital, cu vatamari corporale si excoriatii. Tanarul, in varsta de 18 ani, va fi cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de omor din culpa, furt calificat si conducere fara permis, riscand o pedeapsa de pana la 15 ani de inchisoare", a declarat Loredana David, responsabil cu relatiile mass-media din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Vaslui.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Singura-ambulanta-dotata-cu-echipament-performant-din-Barlad_-furata-si-distrusa_17521/

lauff lautf laurf