Imprimare

Teoria si practica in medicina dentara , simpozion creditat cu 50 de puncte EMC

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In perioada 12-13 octombrie 2012, Colegiul Medicilor Dentisti Timis organizeaza simpozionul "Teoria si practica in medicina dentara", eveniment ce se va desfasura la Hotelul Continental din Timisoara.

In prima zi a manifestarii, medicul Luminita Nica, sef de lucrari in cadrul UMF Timisoara, va aduce in discutie managementul esecului endodontic in practica clinica.

In cea de-a doua zi, prof. dr. Angela Podaru le va vorbi participantilor la curs despre accidentele si incidentele de ordin medical survenite in cabinetele de medicina dentara - Sincopa, Angina pectorala, Infarctul miocardic, Endocardita bacteriana, Astm, Alergii, Socul cardiogen, Alcaloza respiratorie, Accidentul vascular cerebral, Epilepsia, Diabetul. Tulburari tiroidiene, Obstructia cailor respiratorii, Hemoragia.

Excercitii de resuscitare cardio-respiratorie

Medicii dentisti care participa la eveniment vor avea ocazia sa faca si exercitii de resuscitare cardio-respiratorie pe manechine.

Potrivit Colegiului Medicilor Dentisti Timisoara, manifestarea este creditata cu 50 de puncte de Educatie Medicala Continua.

La eveniment se pot inscrie atat medici practicieni, cat si medici dentisti. In cazul primilor, taxa de participare este de 280 de lei, in timp ce pentru cei din urma taxa este de 250 de lei.

Taxa de participare: se va achita la sediul colegiului sau in contul: RO79BPOS36306935448RON01 BANCPOST TIMISOARA, beneficiar CMD TIMIS, CUI:17094018.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/_Teoria-si-practica-in-medicina-dentara_-simpozion-creditat-cu-50-de-puncte-EMC_17535/

lauff lautf laurf