Imprimare

Companiile medicale locale, interesate de solutii informatice mobile

Adaugat in Stiri din domeniul medical

O treime dintre companiile medicale private locale sunt interesate de implementarea unor solutii informatice mobile pentru gestiunea datelor pacientilor, arata un studiu efectuat de SAP Romania, citat de Agerpres.

Aproximativ 7% dintre companiile chestionate sunt dispuse sa instaleze un sistem informatic integrat pentru gestiunea datelor pacientilor in urmatoarele 12 luni.

Aplicatiile mobile SAP destinate companiilor din domeniul medical prezinta functionalitati specifice, care permit cadrelor medicale sa fie informate in timp real asupra starii de sanatate a pacientilor, asupra rezultatelor ultimelor analizele solicitate sau a afectiunilor anterioare, tinand in acelasi timp o evidenta clara asupra tuturor recomandarilor prescrise de medic pe perioada tratamentului.

Potrivit ultimului studiu IDC despre piata locala de software, in 2010, solutiile dedicate companiilor medicale inregistrau o cota de aproximativ 3,6%, respectiv o valoare de circa 3 milioane de dolari.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Companiile-medicale-locale_-interesate-de-solutii-informatice-mobile_17554/

lauff lautf laurf