Imprimare

Bani pentru echipamente chirurgicale ultramoderne, donati Spitalului Marie Curie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Maria Sklodowska Curie" din Bucuresti a primit o donatie de 63.000 de euro, pentru achizitionarea de echipamente chirurgicale ultramoderne. Fondurile au fost alocate in cadrul programului de asistenta nerambursabila "Grant Assistance for Grassroots/Human Security Projects", finantat de Guvernul Japoniei, relateaza Agerpres.

Donatia contribuie la imbunatatirea semnificativa a conditiilor de tratament chirurgical al copiilor, se arata intr-un comunicat transmis agentiei de presa.

Ceremonia de inaugurare a aparaturii donate de catre Guvernul Japoniei are loc astazi, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Maria Sklodowska Curie". La eveniment participa Excelenta Sa Natsuo Amemiya, ambasadorul Japoniei in Romania, gazda fiind dr. Catalin Gabriel Smarandache, managerul unitatii medicale.

Unitatea medicala a mai primit si acum doi ani de zile, din partea Guvernului japonez, bani pentru amenajarea si modernizarea Blocului operator.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Bani-pentru-echipamente-chirurgicale-ultramoderne_-donati-Spitalului-_Marie-Curie__17556/

lauff lautf laurf