Imprimare

Foduri suplimentare pentru cea mai mare unitate sanitara din Maramures

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Consiliul Judetean Maramures a aprobat proiectul care prevede alocarea sumei de 197.000 lei Spitalului Judetean de Urgenta Maramures, transmite Agerpres.

Vicepresedintele CJ Maramures Gabriel Zetea a declarat ca decizia de alocare a unei sume suplimentare de bani pentru spital a fost luata in ultima sedinta de consilierii judeteni si reprezinta cheltuieli neeligibile din cadrul lucrarilor de constructie rulate de unitatea medicala.

"Suma de 197.000 de lei a fost alocata pe fondul prelungirii cu inca zece luni de zile a lucarilor de santier derulate de Spitalul Judetean de Urgenta Maramures, iar in aceasta situatie au aparut cheltuieli neeligibile pentru consultanta si dirigentie de santier in proiectul de reabilitare a spitalului, un proiect de mare anvergura aflat in curs de executie", a spus Gabriel Zetea.

Potrivit schemei de finantare, din cei 197.000 lei, 111.000 lei reprezinta suma alocata pentru consultanta, iar 86.000 lei sunt destinati pentru dirigentia de santier.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Foduri-suplimentare-pentru-cea-mai-mare-unitate-sanitara-din-Maramures_17561/

lauff lautf laurf