Imprimare

Caz inedit: O britanica a nascut gemene de culori diferite

Adaugat in Stiri din domeniul medical

O femeie din Marea Britanie a uimit doctorii dupa ce a dat nastere la doua gemene - una de culoare alba si una de culoare neagra, informeaza bzi.ro.

Candice Anne are pielea neagra, parul inchis la culoare si ochi caprui, in timp ce sora ei, Aleisha Lilly, este alba si are ochii deschisi la culoare. Mama fetelor, Pamela Frazer din Hastings, East Sussex, a glumit despre aceasta situatie inedita, spunand reporterilor ca "asa e sigura ca nu le va incurca niciodata".

Medicii sustin ca sansa ca o mama sa nasca gemene cu ten de culori diferite este de una la un milion. In acest caz, atat mama, cat si tatal gemenelor au origini mixte.  "Mama mea are origini jamaicane, africane si irlandeze, in timp ce tatal meu este alb si evreu. Tatal lui Oswald este jamaican, in timp ce mama lui are origini jamaicane si irlandeze", a explicat Pamela Frazer.

Proaspata mamica a marturisit si ca personalitatile micutelor sunt foarte diferite: "Aleisha este 'o mica diva' care tipa si plange, in timp ce Candice e foarte relaxanta, ca si tatal ei".

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Caz-inedit_-O-britanica-a-nascut-gemene-de-culori-diferite_17578/

lauff lautf laurf