Imprimare

Experti in hepatologie, reuniti in Bucuresti la sfarsitul lui septembrie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

In perioada 27-29 septembrie vor avea loc trei conferinte ce reunesc experti in domeniul hepatologiei, anunta Agerpres.

Printre subiectele care vor fi abordate se numara: Provocari ale infectiei cu virusul hepatitic B in 2012, Progrese in tratamentul infectiei cu virusul hepatitic C, Terapii actuale in tratamentul carcinomului hepatocelular, Infectia cu virusul hepatitic C - cum sa monitorizam si sa gestionam efectele secundare ale tratamentului cu antivirale cu actiune directa, Infectia cu virusul hepatitic C - monitorizarea tratamentului si gestionarea efectelor secundare a acestuia, precum si prevenirea rezistentei la acesta, Infectia cu virusul hepatitic D etc.

Conferintele se vor desfasura pe parcursul a trei zile si au fost special concepute ca actualizari dedicate situatiei epidemiologice a bolilor hepatice in Balcani, acestea continand ultimele concluzii privind diagnosticul si tratamentul bolilor hepatice.

Invitatii la conferinte sunt experti din SUA, Canada, Italia, Germania, Franta, Austria, lideri de opinie in domeniul hepatologiei din intreaga lume si, pentru prima data, specialisti din toate tarile Balcanice.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Experti-in-hepatologie_-reuniti-in-Bucuresti-la-sfarsitul-lui-septembrie_17591/

lauff lautf laurf