Imprimare

Medicul genetician Maria Puiu, in sectiunea Vox Medici

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Prof. dr. Maria Puiu este presedinta Societatii Romane de Genetica Medicala si este membru fondator si vicepresedinte al Aliantei Nationale a Bolilor Rare din Romania. Medicul timisorean este urmatoarea personalitate ce va aparea in sectiunea Vox Medici din PaginaMedicala.ro.

Medicul genetician este mereu alaturi de pacientii sai si se implica foarte mult in zona societatii civile, prin intermediul campaniilor pe care le deruleaza la nivel national alaturi de asociatiile de pacienti care sufera de boli rare. Pe langa faptul ca isi desfasoara activitatea in cadrul Spitalului de Copii Louis Turcanu din Timisoara.

"Consider ca genetica merge pe un drum destul de bun, mereu este loc de mai bine. Am un colectiv tanar, format din oameni deosebiti la facultate. La Spitalul de Copii am un nucleu de colegi cu care ma ajut foarte mult si alaturi de care diagnostichez multe boli rare", a declarat pentru PaginaMedicala.ro prof. dr. Maria Puiu.

Veti putea citi astazi un interviu in exclusivitate cu medicul genetician, despre cariera, despre perspectivele geneticii, dar si despre importanta asociatiilor de pacienti.

Printre personalitatile medicale prezente in sectiunea Vox Medici din PaginaMedicala.ro se numara prof. dr. Gheorghe Burnei, prof. dr. Ovidiu Bajenaru, prof. dr. Mircea Diculescu, prof. dr. Anca Lupu, prof. dr. Ion Bruckner, prof. Vasile Astarastoae, acad. Ioanel Sinescu, acad. L.M. Popescu etc.

Autor: Claudia Spridon

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Medicul-genetician-Maria-Puiu_-in-sectiunea-Vox-Medici_17617/

lauff lautf laurf