Imprimare

Ore suplimentare neplatite pentru angajatii SJA Arad

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Cei aproape 200 de angajati din departamentul operativ au acumulat 100 de ore suplimentare fara ca acestea sa fie platite, dupa cum anunta mediafax.ro.

Potrivit sursei citate, singura compensatie care ar putea fi acordata ar fi zile libere in plus, insa angajatii nu pot beneficia de acest drept pentru ca nu ar fi acoperite solicitarile la interventii din cauza personalului insuficient.

"Majoritatea posturilor au ramas vacante pana in 2010, pentru ca multi au plecat sa lucreze in strainatate. A fost un paradox la noi, pentru ca in 2008 cand puteam face angajari, nu am gasit oameni, iar acum avem solicitari de angajare, dar posturile sunt blocate", a declarat Roberto Schill, managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Arad.

Serviciul are 50 de masini de interventie in Arad, pe care lucreaza 90 de soferi, 80 de asistenti si 13 medici. Conform normativelor, pe fiecare masina ar trebui sa fie angajati trei soferi, pentru cele trei ture de cate opt ore, insa conducerea institutiei spune ca s-ar descurca cu 120 de soferi.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ore-suplimentare-neplatite-pentru-angajatii-SJA-Arad_17632/

lauff lautf laurf