Imprimare

Standardele spitalicesti sunt in scadere in intreaga Anglie

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Spitalele din Anglia ar putea fi pragul colapsului, anunta Agerpres. Motivul? Cererea tot mai mare si complexitatea sporita a afectiunilor pentru care pacientii merg in spital.

Desi numarul paturilor din spitale a fost redus cu o treime in ultimii 25 de ani, numarul internarilor de urgenta a inceput sa creasca, iar spitalele trateaza pacienti tot mai varstnici. Acestea sunt concluziile ultimului raport realizat de asociatia Royal College of Physicians.

O temere a colegiului medicilor din Marea Britanie e riscul ca asistenta medicala de urgenta sa fie compromisa.

Royal College of Physicians sustine ca standardele spitalicesti sunt in scadere in intreaga Anglie, dand ca exemplu faptul ca pacientii in varsta sunt mutati in mod repetat dintr-un salon intr-altul, lipsa de continuitate a tratamentelor aplicate si efectuarea de teste pe parcursul noptii.

Conform raportului, sistemul national de sanatate al Marii Britanii a fost in oarecare masura o victima a propriului succes: progresele medicinei au facut ca oamenii sa traiasca mai mult, ceea ce a dus totodata la inmultirea cazurilor de maladii evolutive complexe, cum este dementa.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Standardele-spitalicesti-sunt-in-scadere-in-intreaga-Anglie_17664/

lauff lautf laurf