Imprimare

Postul de manager al SJU Vaslui a fost scos la concurs

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Consiliul Judetean Vaslui a scos la concurs postul de manager al Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui, ocupat de peste doi ani de un director interimar, informeaza Agerpres.

Pana in aces moment si-au depus dosarele de candidatura doua persoane. Aplicatiile mai pot fi depuse pana la inceputul lunii octombrie.

"Oricine doreste si intruneste conditiile de participare la concurs, poate sa faca acest lucru. Nu avem nimic impotriva actualei conduceri, chiar colaboram bine cu conducerea unitatii sanitare, dar interimatul nu mai putea fi prelungit, motiv pentru care am decis scoaterea postului la concurs", a declarat Vasile Mihalachi, vicepresedintele CJ Vaslui.

Examenele pentru postul de director general al spitalului vor avea loc in perioada 15 - 30 octombrie, iar pana la sfarsitul anului va fi scos la concurs si postul de director medical al unitatii spitalicesti, detinut, de asemenea, de un interimar.

Functia de director general al celei mai mari unitati sanitare din judetul Vaslui este ocupata actualmente de medicul cardiolog Gheorghe Dascalu.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Postul-de-manager-al-SJU-Vaslui-a-fost-scos-la-concurs_17704/

lauff lautf laurf