Imprimare

Ghidul Donald School - Tratat de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie , lansat si in Romania

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Societatea de Obstetrica si Ginecologie din Romania impreuna va lansa in tara noastra celebra lucrare internationala "Donald School - Tratat de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie" (foto). Lansarea va avea loc peste o luna, la Bibilioteca Nationala a Romaniei, in cadrul Conferintei Nationale de Obstetrica si Ginecologie (24-27 octombrie).

Lucrarea este publicata in 17 tari si reprezinta unul dintre cele mai importante tratate din acest domeniu la nivel international. Publicatia ii are ca editori pe prof.dr. Asim Kurjak, prof.dr. Frank A. Chervenak si prof.dr. Radu Vladareanu, acesta din urma fiind si coordonatorul editiei in limba romana, precum si presedintele Congresului MEDUOG.

In opinia sefului Clinicii de Obstetrica si Ginecologie a Spitalului Elias, prof.dr. Radu Vladareanu, "tratatul devine instrumentul esential de lucru pentru toti medicii obstetricieni-ginecologi, pentru specialistii in medicina fetala dar si pentru cei din domeniul medicinei reproductive si infertilitatii, chirurgiei oncologice, ginecologice si uroginecologiei prin capitolele special dedicate".


Volumul, aparut la Editura Medicala Amaltea in format A4, are 1011 de pagini, coperti cartonate, interior full-color, hartie glossy si o grafica de exceptie.

Dupa lansare, volumul va putea fi achizitionat din sectiunea Magazin online, din www.paginamedicala.ro, precum si de la Editura Medicala Amaltea.

Ghidul Donald School - Tratat de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie , lansat si in Romania

 

La Conferinta Nationala de Obstetrica si Ginecologie din acest an vor fi invitate personalitati reprezentative din sfera medicala. Conferinta SOGR va fi precedata de "Al 9-lea Congres MEDUOG" si de Primul Congres Al Societatii Romane de Ultrasonografie in OG (SRUOG).

Autor: Mirabela Viasu

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Ghidul-_Donald-School---Tratat-de-Ultrasonografie-in-Obstetrica-si-Ginecologie_-lansat-si-in-Romania_17709/

lauff lautf laurf