Imprimare

Angajat de pe o ambulanta privata, acuzat ca a cerut bani pentru a transporta un copil

Adaugat in Stiri din domeniul medical

Acuzatii grave la adresa unui serviciu privat de ambulanta din Cluj. Mama unui baiat de 6 ani spune ca membrii echipajului i-au cerut 180 de lei pentru a-i duce copilul la spital, in conditiile in care toate serviciile de urgenta prin 112 sunt gratuite, indiferent daca intervine o ambulanta privata sau una de stat. Casa de Asigurari de Sanatate a deschis o ancheta, informeaza realitatea.net.

Femeia a sunat la 112 pentru ca baietelul avea dureri abdominale. Dupa 10 minute a ajuns si echipajul privat de urgenta. Mama copilului sustine ca unul dintre membrii acestuia i-a cerut 180 de lei, sub pretextul lipsei CNP-ului copilului.

"Nu aveam CNP-ul copilului. Noi stam in Floresti si copilul se afla la Manastur, la bunici. Nu numai ca nu a vrut sa-l ia in ambulanta, nici macar nu s-a uitat la el", povesteste mama.

Managerul Serviciului privat de Ambulanta neaga acuzatiile. Cu toate acestea, Casa de Asigurari de Sanatate Cluj s-a autosesizat in acest caz.

Copilul a fost tratat, dar mama spune ca s-a intamplat acest lucru abia dupa ce a platit. Daca angajatii serviciului privat de ambulanta vor fi gasiti vinovati, firma risca sa-si piarda contractul cu CAS.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Angajat-de-pe-o-ambulanta-privata_-acuzat-ca-a-cerut-bani-pentru-a-transporta-un-copil_17713/

lauff lautf laurf